Ki van a profil mögött?

“Színharmónia neked”: Ugrai M. Csilla

Mobil: 06/70-287-5129

Szia! Ugrai M. Csilla vagyok, egy 3 gyerkőcös anyuka, aki már kisgyerekként is imádott alkotni, így a két kedvenc tantárgyam a suliban a technika, és rajz órák voltak, bár rajzolni még mindig nem tudok. Emlékszem mennyire örültem amikor a technika órán egy papír zsebkendő tartót kellett elkészítenünk egyszerű nylon zsákból. Mindenki úgy díszíthette munkáját, ahogy szerette volna.
Egy másik alkalommal pedig fa ékszeres dobozka elkészítése volt a feladat.
A gyermekkori rajongásom a kreatív technikák irányába felnőtt koromban is mindig része volt életemnek.
Mostanra egy kis műhely a kreatív alkotó terem, ahol szívesen készítek varrott, kötött, horgolt lakásdekorációkat, horgolt táskákat, különböző használati tárgyakat például konyhádba, melyekkel hangulatosabbá varázsolhatod otthonod, és ha megtalálod kedvenced, meg is tudsz vásárolni a 🛒 Webshopból.
🛒 Kattints, nézelődj, rendelj!
Műhelyem neve: „kresaműhely”, melyet a kreatív-sarok-műhely szavakból alakítottam ki bízva abban, hogy erről a névről hamarosan felismersz.

Honnan is indult?:

Annak idején a lakásdekorációk varrását választottam munkáim fő tevékenységének? Miért?
Még az első gyerkőc egyik nap azzal jött haza, hogy a suliba torna órára babzsákot kel bevinni, így mivel varrógépem volt, hozzávalók voltak itthon, leültem, és a megadott méretek alapján megvarrtam neki. Ahhoz képest elég jól sikerült, hogy akkor varrtam először géppel.
A gyerekvállalás évei alatt sokféle kreatív technikát megismertem, majd ahogy az lenni szokott a kíváncsiságom vezetett el odáig, hogy kipróbáltam nekem sikerül -e elkészítenem egy-egy munkát, majd arra gondoltam, hogy szívesen megmutatnám másoknak is, akiket érdekelhet.
A gyerkőcök pici korában valami olyat kerestem, amivel a babázás mellett alkothatok, és tanulhatok, hasznosnak érezhetem magam nem csak anyukaként, de munkavállalóként is.
Aztán az élet úgy hozta, hogy először a képszerkesztésbe sikerült belekóstolnom, lehetőségem nyílt képezni magam, majd mivel már volt gyakorlatom a varrásban úgy gondoltam, hogy ez a munka épp olyan, amivel szárnyalhatok. Láthatod! Varrni sosem tanultam, Anyu mutatta meg 3-szor, hogy hogyan kell a varrógépbe a cérnát befűzni, a többi meg jött „magától”.

Miért dolgozok? Hogyan segíthetek Neked?

 

„A színek harmóniája a lelkemben van, és ezt kívánom munkáim által továbbadni Neked, akinek igénye van rá.
Imádom az alkotás minden egyes percét: az alapanyagok beszerzésétől a munka elkészítésén keresztül a fotózás, leírások készítése, feltöltések, bejegyzések írását, megrendelések csomagolása után postára futást. 🙂
Az egész munkafolyamat egy olyan kreatív tevékenység, amivel maximálisan azonosulni tudok.
Mert rugalmas időbeosztásban dolgozhatok a család mellett, ezzel maximálisan alkalmazkodva a megrendelések teljesítéséhez.

Azért készítek kis tételben alkotásokat (1-2 db-ot), mert:

A minőség a legfontosabb számomra. Gondolom Te is így vagy vele, ezért olvasol nálam.
Nem szeretem a sok egyforma szín-forma variációt, helyette a különleges darabokat kedvelem, készítem.
Ha végignézed munkáimat látni fogod, hogy nincs két egyforma, így biztosan egyedit kapsz tőlem.
(Még ha szeretném, sem tudok teljesen egyforma munkákat kiadni kezeimből.) Kérlek, így nézelődj nálam.
„Mindig törekedj olyan munkát végezni, amit Te is szívesen elfogadnál másoktól!”

Kikapcsol, feltölt energiával még egy nehéz napon is:

Ha Te is szeretsz kötni, horgolni, varrni, vagy bármilyen kreatív tevékenységgel foglalkozni, akkor biztosan egyetértesz abban velem, hogy a lehető legjobb időtöltés az alkotás legyen szó mintából való elkészítéssel vagy magadtól kipróbált, ahogy jött az ötlet alapján lesz kész, amit szeretnél.

Dióhéjban a felhasznált anyagokról:

A Webshopban talált termékekhez a hozzávalókat méteráruboltokban, webshopokban vásárolom meg aszerint mire van igény, mi majd belőlük.
Van amikor megtetszik egy méteráru, szinte „magával ragad”, és ott, akkor döntök, hazahozom, mert érzem, hogy valami szép lesz a végeredmény, ami másnak is örömet okoz majd, ha megvásárolja. 💞 Minden munkámnál minőségi alapanyagokkal dolgozok, mert én is hasonlóan, mint Te imádom őket, és erre nagyon figyelek. A színek, formák összehangolására is sok időt fordítok, mert az ízléses végeredmény is nagyon fontos. Ha nem tetszik esetleg az elkészült darab amit készítettem, akkor nem kerül fel a polcokra.

Újdonságként a kötött kispárnák is folyamatosan helyet kapnak a polcokon.

Vélemények

Kattints a kis fotókra, nézd meg!

"Egy varrónő is megirigyelhetné a munkádat."
"Köszönöm a táskákat, nagyon tetszettek a megajándékozottnak!"
"Nehezen tanultál meg kötni? El sem hiszem. Gyönyörűen dolgozol, gratulálok!
"Köszönöm szépen, igen, nagyon szép lett."
"Nagyon tetszik a táskád, ügyes vagy."
"Szép karácsonyi ajándék. Köszönöm!"
│ © 2022 Ugrai M. Csilla – kresamuhely.hu │ Adatkezelési Nyilatkozat/Ászf │ email: kresamuhely@gmail.com
Készítette: idotervezes.hu