Menü Bezárás

Ugrai M. Csilla: színek harmóniája

Szia! Ugrai M. Csilla vagyok, egy 3 gyerkőcös anyuka, aki már kisgyerekként is imádott alkotni, így a két kedvenc tantárgyam a suliban a technika, és rajz órák voltak, bár rajzolni még mindig nem tudok. Emlékszem mennyire örültem amikor a technika órán egy papír zsebkendő tartót kellett elkészítenünk egyszerű nylon zsákból. Mindenki úgy díszíthette munkáját, ahogy szerette volna.
Egy másik alkalommal pedig fa ékszeres dobozka elkészítése volt a feladat.
A gyermekkori rajongásom a kreatív technikák irányába felnőtt koromban is mindig része volt életemnek.
Mostanra egy kis műhely a kreatív alkotó terem, ahol szívesen készítek varrott, kötött, horgolt lakásdekorációkat, horgolt táskákat, különböző használati tárgyakat például konyhádba, melyekkel hangulatosabbá varázsolhatod otthonod, és ha megtalálod kedvenced, meg is tudsz vásárolni a 🛒 Webshopból.
🛒 Kattints, nézelődj, rendelj magadnak vagy ajándékba!
Műhelyem neve: “kresaműhely”, melyet a kreatív-sarok-műhely szavakból alakítottam ki bízva abban, hogy erről a névről hamarosan felismersz.
Annak idején a lakásdekorációk varrását választottam munkáim fő tevékenységének? Miért? Mert…
Még az első gyerkőc egyik nap azzal jött haza, hogy a suliba torna órára babzsákot kel bevinni, így mivel varrógépem volt, hozzávalók voltak itthon, leültem, és a megadott méretek alapján megvarrtam neki. Ahhoz képest elég jól sikerült, hogy akkor varrtam géppel először.
A gyerekvállalás évei alatt sokféle kreatív technikát megismertem, majd ahogy az lenni szokott a kíváncsiságom vezetett el odáig, hogy kipróbáltam nekem sikerül -e elkészítenem egy-egy munkát, majd arra gondoltam, hogy szívesen megmutatnám másoknak is, akiket érdekelhet.
A gyerkőcök pici korában valami olyat kerestem, amivel a babázás mellett alkothatok, és tanulhatok, hasznosnak érezhetem magam nem csak anyukaként, de munkavállalóként is.
Aztán az élet úgy hozta, hogy először a képszerkesztésbe sikerült belekóstolnom, lehetőségem nyílt képezni magam, majd mivel már volt gyakorlatom a varrásban úgy gondoltam, hogy ez a munka épp olyan, amivel szárnyalhatok.

Hogyan segíthetek Neked? Miért dolgozok?
“A színek harmóniája a lelkemben van, és ezt kívánom munkáim által továbbadni Neked, akinek igénye van rá.
Imádom az alkotás minden egyes percét: az alapanyagok beszerzésétől a munka elkészítésén keresztül a fotózás, leírások készítése, feltöltések, bejegyzések írását, megrendelések csomagolása után postára futást. 🙂
Az egész munkafolyamat egy olyan kreatív tevékenység, amivel maximálisan azonosulni tudok.
Mert rugalmas időbeosztásban dolgozhatok a család mellett, ezzel maximálisan alkalmazkodva a megrendelések teljesítéséhez.

Azért készítek kis tételben alkotásokat (1-2 db-ot), mert a minőség a legfontosabb számomra. Gondolom Te is így vagy vele, ezért olvasol nálam.
Nem szeretem a sok egyforma szín-forma variációt, helyette a különleges darabokat kedvelem, készítem.
Ha végignézed munkáimat látni fogod, hogy nincs két egyforma, így biztosan egyedit kapsz tőlem.
(Még ha szeretném, sem tudok teljesen egyforma munkákat kiadni kezeimből.) Kérlek, így nézelődj nálam.

Dióhéjban a felhasznált anyagokról:
A Webshopban talált termékekhez a hozzávalókat méteráruboltokban, webshopokban vásárolom meg aszerint mit szeretnék elkészíteni belőlük. Van amikor megtetszik egy méteráru, szinte “magával ragad”, és ott, akkor döntök, hazahozom, mert érzem, hogy valami szép lesz a végeredmény, ami másnak is örömet okoz majd, ha megvásárolja. 💞 Minőségi alapanyagokkal dolgozok, mert én is hasonlóan, mint Te imádom őket, és erre nagyon figyelek. A színek, formák összehangolására is sok időt fordítok, mert az ízléses végeredmény is nagyon fontos. Ha nem tetszik esetleg az elkészült darab amit készítettem, akkor nem kerül fel a polcokra.

💞 A webshopban mostanra már a varrott lakásdekorációkon kívül kötött, horgolt lakásdekorációk, és a legújabb “szerelem”: horgolt táskák kapnak helyet folyamatosan. 💞

🙂 Ha megnéznéd néhány régebbi munkámat, akkor itt, a “nézelődőben” megtalálod őket, kattints!

Többféle újdonsággal készülök, amihez elöljáróban annyit megsúgok, hogy érdemes rá várni…

Addig is, ha már érdekelnek az újdonságok, iratkozz fel az értesítőre, hogy elsőként láthasd őket!
Várj! Az ajándékot se hagyd itt!


További szép napot kívánok!
Üdv: Ugrai M. Csilla

Ha bármi kérdésed van, írj egy mailt vagy hívj: Mobil: +36 70 2875129 (hétfőtől-péntekig: 18:00-tól 19:00 óráig).
Ha bármiben tudok neked segíteni itt megtalálod elérhetőségeimet, csak válaszd ki számodra a legmegfelelőbbet!
(E-mailben 24 órán belül válaszolok.)
További elérhetőségeim: Pinterest Instagram Facebook.

X